Mye å oppleve – Dyreparken

Opplevelser du ikke finner noen andre steder . En destinasjon proppfull av ulike univers og aktiviteter for store og små.  Det er mye spennende som skjer i Dyreparken denne sommeren.

DSC_0863_220720_Dyreparken_ daniel.schjott

I Hakkebakkeskogen bor de kjente og kjære dyrene fra Thorbjørn Egners univers. Bli med på turen gjennom Hakkebakkeskogen og møt Mikkel Rev, Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen. Dette er en klar publikumsfavoritt blant barna. I Kardemomme by, den lille byen med det store hjertet, kan du treffe blant annet  tante Sofie, politimester Bastian og gamle Tobias.

surikat_dyrepasser-olav_9803

I Dyreparken har vi over hundre forskjellige dyrearter fra hele verden, og mange individer. noen av dem får du komme så tett på at du kan klappe dem, andre bør du helst betrakte på avstand.  Hver eneste dag, året rundt, er det flere dyrepresentasjoner. I år har det også vært babyboom  hos oss. Blant artene som  har fått avkom er løve, gaupe, Capybara, surikat, ringhalelemur, elg, elandantilope, steinbukk, gris, sau, pilgiftfrosk og damfrosk. De fleste av dyreungene ventes å bli synlige i løpet av sommeren.

 

Når solen skinner byr Badelandet på et stort uteområde, hvor du kan sole deg og kjøle deg ned i vannet. Lagunen Beach Club er et sted hvor ungdommer kan samles og ha det gøy. Her kan de sprekeste boltre seg i en gigantisk hinderløype på havet som måler hele 15 x 45 meter. 

 

Det er så mye å oppleve i Dyreparken at du ikke vil rekke alt på en dag. Så hva venter du på? Pakk sekken, dra på deg skoene og ta med familien til Dyreparken. Det er garantert en

opplevelse dere aldri vil glemme!

DSC03720