3 kveldsforestillinger i år -Dyreparken

KAPTEIN SABELTANN

Årets Kaptein Sabeltannshow er den største forestillingen noensinne. Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet blir en spektakulær og magisk opplevelse for hele familien! Kaptein Sabeltann har aldri glemt at han i full panikk måtte dra tomhendt og til havs da Grusomme Gabriel steg opp av havet i Kjuttaviga. For Havets Konge hadde ingen anelse om at han hadde blitt lurt av Pinky, verdens yngste sjørøver. Selv om Pinky har bodd i Kjuttaviga en stund, savner han fortsatt Abra Havn og vennene han vokste opp med. Og han sluttet aldri å spørre seg selv hvor Morgan, faren hans, ble av.

KVELDSPARK FØR SHOWET

Visste du at du kan komme inn i Kveldsparken, som er et begrenset område, før showet starter? Kaptein Sabeltanns Verden og flere aktiviteter åpner 20.00, for alle som har forestillingsbillett eller årskort. Der kan du blant annet besøke Båtbasaren, Spøkelseshuset og Grevens Forheksede Labyrint, grave etter Den Hemmelige Gullskatten eller prøve Fallet og Bilbanen. Før dere spiser så mye pizza dere bare orker på Gorines pizza-buffet, eller nyter en saftig hamburger fra Piratprovianten. Tømmerrenna Nilen og JungelBob holder også åpent.

Spilles mandag til lørdag,

4. juli–1. august kl. 23.00

Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet 1

EN HELT NY KVELDSFORESTILING ER KNUTSEN OG LUDVIGSEN HOS LØVENE.

Vi ønsker velkommen til hele Norges artige typer som bor i en tunnel, Nemlig Knutsen og Ludvigsen. Dette blir en hitparade med de mest kjente sangene, absurd humor, kiling i magen, grevling-garanti og masse gøy og leven.

Spilles kun 10 dager:

mandag til fredag 15.–26. juli kl. 20.00

20230707-DSC_1373
PUBLIKUMSFAVORITTEN SIRKUS JESPER– terningkast 5 fra våre gjester.

Velkommen til en forrykende sirkuskveld med spektakulære numre, opptrinn, musikk og moro for hele familien. I år skal endelig de tre røverne fra Kardemomme by opptre sammen i sirkusmanesjen. Sirkusdirektør Jesper har også fått seg enda større telt samt bedre og flere sitteplasser. Og det beste av alt er, at med en Sirkus Jesper-billett slipper du gratis inn i Dyreparken én time før forestillingen starter!

Spilles tirsdag til søndag,

15. juni–11. august

20230805-DSC_5621