Dyreparken: stort for voksne – større for barn

Velkommen til Dyreparken i Kristiansand – Norges største familieattraksjon. Aktivitetstilbudet er fullspekket med underholdning, dyrepresentasjoner, show og unike opplevelser for store og små. Her kommer  noen av årets nyheter:

Et helt nytt tropisk hus- Terrariet

I vårt helt nye og spesialbygde hus, Terrariet, vil vi samle flere reptilarter, sommerfugler og amfibier fra hele verden. Her får gjestene komme tett på dyrene, og få se noen av dem på en måte som aldri før er blitt gjort i Dyreparken. Noen av artene er kjente for våre gjester fra før av, mens andre vil være helt nye. Terrariet er plassert i Afrika inne i Dyreparken, like ved gepardene. Tar turen innom og bli facinert

Ny art orangutang

Det har ankommet to sumatraorangutanger til Dyreparken, en hann og en hunn. De to nye individene er tildelt Dyreparken av det internasjonale bevaringsprogrammet de er en del av. Disse er blant verdens mest utrydningstruede dyr. 

Fritt fall i Fallet

Båtbasaren får en ny attraksjon tilpasset de eldre barna og tøffeste voksne. Det nesten 11 meter høye fritt-fall-tårnet, Fallet, får en kapasitet på 10 personer, og vil utfordre høydeskrekken for de fleste

Batbasaren.00_00_17_08

2 kveldsforestillinger i år

Årets Kaptein Sabeltannshow er den største forestillingen  noensinne. Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet blir en spektakulær og magisk opplevelse for hele familien! Kaptein Sabeltann har aldri glemt at han i full panikk måtte dra tomhendt og til havs da

Grusomme Gabriel steg opp av havet i Kjuttaviga. For Havets Konge hadde ingen anelse om at han hadde blitt lurt av Pinky, verdens yngste sjørøver. Selv om Pinky har bodd i Kjuttaviga en stund, savner han fortsatt Abra Havn og vennene han vokste opp med. Og han sluttet aldri å spørre seg selv hvor Morgan, faren hans, ble av. å

Sommeren 2023 fortsetter den spennende historien.

Spilles mandag til lørdag 6. juli - 2. augst kl 23.00.

Bestill billetter på dyreparken.no

Mye å oppleve

Det er også mye annet spennende som skjer i Dyreparken denne sommeren. Hver eneste dag, året rundt, er det flere dyrepresentasjoner der du kan oppleve store kattedyr, orangutanger og mye, mye mer. I år kan du også se løveunger og to nyfødte tigerunger.

I Hakkebakkeskogen bor de kjente og kjære dyrene fra Thorbjørn Egners univers. Bli med på turen gjennom Hakkebakkeskogen og møt Mikkel Rev, Klatremus, Bamsefar og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen. 

Dette er en klar publikumsfavoritt blant barna. I Kardemomme by får du gjensyn med tante Sofie, politimester Bastian og gamle Tobias. Når solen skinner byr Badelandet på et stort uteområde, hvor du kan sole deg og kjøle deg ned i vannet. Lagunen Beach Club er et sted hvor ungdommer kan samles og ha det gøy. Her kan de sprekeste boltre seg i en gigantisk hinderløype på havet som måler hele 15 x 45 meter. Det er så mye å oppleve i Dyreparken at du aldri vil rekke alt på en dag. Så hva venter du på? Pakk sekken, dra på deg skoene og ta med familien til Dyreparken. Det er garantert en opplevelse dere aldri vil glemme!

Oterunger_presse_Still003

Kveldspark før showet

Visste du at du kan komme inn i Kveldsparken, som er et begrenset område, før showet starter? 

Kaptein Sabeltanns Verden og flere aktiviteter åpner 20.00, for alle som har forestillingsbillett eller årskort 

Der kan du blant annet besøke Båtbasaren, Spøkelseshuset og Grevens Forheksede Labyrint, dra på tokt med Den Sorte Dame og Grevinnen, grave etter Den Hemmelige Gullskatten eller prøve nyheten Fallet og Bilbanen. Før dere spiser så mye pizza dere bare orker på Gorines pizza-buffet, eller nyter en saftig hamburger fra den helt nye Piratprovianten.

20220715_Dyreparken_ daniel.schjott-6

Sirkus Jesper

Men det er ikke bare Kaptein Sabeltann som stjeler showet i år. Sirkusdirektør. Jesper åpner det flotte teltet sitt, på festplassen ovenfor Kardemomme by, med en spektakulær og sjarmerende forestilling! Sirkus Jesper er en unik blanding av sirkus og teater, du ikke opplever noe annet sted i verden. Her møter du eks-røveren Jesper, Løvemann, elefanten Mimo, politimester Bastian og klovnen Bonbon, i en trygg og hjertevarm familieforestilling som publikum har gitt terningkast seks. Og det beste av alt er, at med en Sirkus Jesper-billett slipper du gratis inn i Dyreparken én time før forestillingen starter!

Spilleperiode:

tirsdag - søndag, 17. juni - 13. august

Bestill billetter til denne sjarmerende og fartsfylte forestillingen på dyreparken.no

DSC_8131_220723_Dyreparken_ daniel.schjott
DSC_8971_220804_Dyreparken_ daniel.schjott
20220715_Dyreparken_ daniel.schjott
20220715_Dyreparken_ daniel.schjott

Faktaboks på første oppslagsside: 

I år kan du oppleve 11 timer moro i Dyreparken hver eneste dag! 

I hele sommerferien holder vi portene åpne 

fra kl. 08.00 -19.00 for årskortholdere og 

boende gjester og kl. 09.00 –19.00 for øvrige gjester.

Dyreparken fortsetter å tilby ettermiddagsbillett, en rimeligere inngangsbillett som passer

godt for gjester som ønsker en kortere tur i Dyreparken. Dette er også en super type billett

Les mer på dyreparken.no