-Badegleden finner du her!

Ferietid er synonymt med badetid for mange. Er du av dem som synes det er litt for kaldt i sjøen, finner du garantert riktig badetemperatur på Aquarama, med sentral beliggenhet på den velkjente bystranda i Kristiansand.

Sørlandets største badeland er en pulsåre i sommerbyen Kristiansand. Med idrettsbasseng, badeland og velværeavdeling i samme anlegg har Aquarama aktiviteter for både de som liker lek og moro og for de som foretrekker mer stillhet og ro.

 

Skumparty og hinderløype

Ferietid betyr økt trafikk hos Aquarama. Denne dagen er det mange gjester fra nabobygget Scandic Hotel som bruker dagen i badeland. Men selv om det er godt med besøk sørger de romslige og lyse lokalene for at det aldri føles trangt. Store vindu slipper inn både lys og utsikt mot sjøen.

En gjeng ungdommer henger rundt 5- meteren mens en gruppe mindre barn koser seg i hinderløypa i den andre enden av bassenget.

  • Hinderløypa har blitt utbedret denne sommeren og har blitt både lengre og gøyere, forteller bassengansvarlig, Cathrine N. Wilson.

Med Aquaramas populære skumkanon, er det ingen tvil om at det vil bli skikkelig god stemning denne sommeren. For når skumkanonen settes i gang, regner det store dotter av skum ned på badegjestene i bassenget under. Det er populært for både små og store.

  • Vi har også testet skumparty for en gruppe pensjonister som syntes det var skikkelig moro, så alder er ingen hindring for å bli med på party, smiler Cathrine.

 

bowl_05_blur-kopi
surf-2905-kopi

Aquayoung for ungdommer mellom 11 – 15 år: For kr 690,- kan du hoppe fra stupetårnet, skli i vannskliene og ha det gøy hver dag i hele sommer.

Åpningstider i sommer:

Alle dager: 09.00 – 20.00. Tirsdag: 06.00 – 20.00

Svømming som trening

En positiv trend pandemien brakte med seg er at flere oppdaget svømming som treningsform. Og det har vedvart. Aquarama har merket denne positive trenden og fått flere nye medlemmer de siste årene.

  • Stadig flere har oppdaget at svømming ikke bare er gøy, men også veldig bra trening. Vi åpner tidlig, så her kan du starte dagen i fred og ro om du ønsker det, sier Cathrine, som anbefaler en tur innom badstue og kuldekulp for de som liker det.

Ønsker du enda mer spa anbefaler hun et besøk til våtspa i 2. etasje, hvor du kan nyte nåde fotbad, tropisk regndusj, varmtvannsbasseng, helsebad, kaldkulp, og fire ulike typer badstuer med helsebringende funksjoner. Perfekt for de som ønsker seg litt egentid i en travel feriehverdag.

Cathrine kan også fortelle om en helt unik stemning i og rundt Aquarama om sommeren.

  • Stemningen er alltid god og du finner det meste her. Det er enormt hyggelig å bare rusle en tur rundt i området og se på folk som spiller volleyball, henger ved skatebanen eller hører på musikk. Og det beste er at det kan kombineres med et besøk hos oss. 
1-31-kopi