Vitensenteret Sørlandet

SLIM + SHOW = GØY!

Eksperimenter, show og morsomme aktiviteter, i sommer er det ekstra mye gøy å oppleve på Vitensenteret Sørlandet.

Barnas egen SlimLab.

Vil du besøke Vitensenteret Sørlandet i sommer, kan du oppleve et helt nytt og spennende VitenShow! Da blir det vitenskapelige eksperimenter og morsomme overraskelser på scenen. Hver dag i hele sommer, arrangeres det VitenShow på senteret i Arendal og Kristiansand. Det er begrenset antall plasser, så det kan være lurt å være tidlig ute, for å sikre seg plass.

Barnas SlimLab

På programmet står også barnas egen SlimLab. Her får barna være forskere for en dag, og lage sitt eget slim. Dette er en aktivitet som er svært populær.

VitenMester

Har du fulgt med på Mesternes Mester, og lurt på hvor vanskelig natt-testen egentlig er? Nå har du mulighet for å teste selv. På Vitensenteret finner du nemlig en egen Mesterløype, med flere oppgaver som vist på TV. Her får du brukt både hode og kropp! Oppgavene er tilpasset alle alderstrinn, så dere kan konkurrere mot hverandre, se hvem som er familiens mester eller utfordre dere selv. Altså, gøy for alle!

Livet under brygga

Vitensenteret i Arendal er også besøkssenter for Raet nasjonalpark og har blant annet et flott akvarie i utstillingen. Her kan man studere livet under vann og lære mer om Raet nasjonalpark. Og er det en ekstra fin solskinnsdag, kan barna bli med på tegnetrekk fra bryggekanten, og ta en nærmere titt på hvem som bor under brygga.

vitensor.no