Aquarama forside

Sørlandets største badeland:
– Aquarama er stedet for store opplevelser

Med fem vannsklier, egen spaavdeling, bølgebasseng, hinderløype, aquasurf, idrettsbasseng og
ikke minst et stort stupeanlegg med høyder opp til ti meter er Aquarama et komplett badeland
med noe for absolutt alle.

Med en fantastisk beliggenhet så og si midt i smørøyet av Kristiansand, med bystranda som nærmeste nabo og fiskebrygga bare et lite steinkast unna, finnes det knapt et bedre utgangspunkt for å utforske resten av sørlandsbyen.


Noe for alle

Badelandet har flere gode tilbud og opplevelser denne sommeren. Også i år vil surfebølgen, hvor du kan øve deg på å surfe, være åpent for drop-in hver dag.
Hos AQ servering kan du slukke tørsten og stille sulten mellom slagene, mens du nyter utsikten og den tropiske stemningen
i utebassenget.

  • Det beste med Aquarama er at vi har så mange forskjellige basseng og noe for absolutt alle, smiler Thea Trydal Hansen, som er markedsansvarlig hos Aquarama.

Det er også godt mulig at badelandets egen maskot, Aqualama, stikker innom, til stor glede for de aller minste.

  • Aqualama klarer nok ikke å holde seg unna det deilige, varme vannet, smiler Thea.

Test balansen din på SUP!

Det er ingen tvil om at SUP har kommet for å bli. Det er en aktivitet hvor du virkelig får utfordret både balanse og koordinasjon, og som er like gøy for både små og store. Aquarama har et eget område med SUP- brett hvor det er stor plass til å boltre seg.
SUP er en gøy aktivitet å holde på med alene og sammen med andre. – Vårt tilbud er perfekt til nybegynnere og de som ønsker å trene balanse og fokus, sier Thea.En rolig oase

Hva med å unne seg litt egentid i ferien? I Aquarama Spa kan du nyte en rolig atmosfære og rett og slett ta ferie fra ferien og slappe litt ekstra av.

Aqua Spa har fire ulike badstuer, basseng, kaldkulp, fotbad og alt du trenger for en fullstendig spaopplevelse. I helger og i hele juli får du eksklusiv tilgang til et større basseng kun for spagjester.
Om du lyst å unne deg det lille ekstra kan sparitual være tingen for deg. Det inneholder blant annet velværeprodukter som kroppskrubb, fotsalt og bodylotion, og hever opplevelsen av å være i et spa. Har du glemt badetøyet hjemme så gjør det heller ingenting. I badebutikken til Aquarama finner du et stort utvalg av badetøy for både voksne og barn.


Kjøp en kombibillett.
Da har du tilgang til hele Aquarama og betaler bare 110,- for å oppgradere inngang til Aquarama Spa.

Utvidede åpningstider i hele sommer.
Åpningstider fra 27. juni til 14. august: Alle dager: 09.00 til 20.00. Tirsdag: 06.00 til 20.00.