Aquarama – Dykk inn i Aquaramas hav av vannaktiviteter

Midt i hjertet av Kristiansand, bare et steinkast fra bystranda, ligger Aquarama. I år har de utvidet tilbudet med en rekke flunkende nye fasiliteter.

Aquarama byr på et mangfold av attraksjoner som passer både for de som vil mosjonere på idrettsbanen, de som briljerer på surfebrettet, og de som helst slumrer ved bassengkanten. Prøv fem forskjellige vannsklier, bølgebassenget, hinderløypa, aquasurf, idrettsbassenget og stupeanlegget med plattformer opptil ti meter.


Splitter ny moro

I sommer kan du nyte det splitter nye uteområdet med et 10 x 25 meter stort stålbasseng, egnet for både trening, opplæring og lek.

– Dette er den største investeringen og utvidelsen som er gjort på Aquarama siden åpningen for elleve år siden, og vi har nå et flunkende nytt område som sammen løfter den totale opplevelsen av både badeland og sommerbyen Kristiansand, sier Caroline Hansen, markedsansvarlig hos Aquarama.

Det nye bassenget holder behagelige 28 grader på hverdager, mens temperaturen kan skrus opp til familievennlige 34 grader i helger og ferier.

Spennende muligheter og energisparing

Bassenget rommer fire baner, som gjør det godt egnet for både mosjon, trening og organisert idrett. Det vil være flyttbare startpaller, slik at det også kan gjennomføres mindre stevner i bassenget.

– Bassenget er to meter dypt, og bunnen kan heves helt til overflaten. Den kan også skråstilles for en strandfølelse. Dette er en løsning det er få av, og som åpner for mange spennende muligheter, sier Caroline.

Om natten heves bunnen til overflaten og fungerer som et tak for å spare energi og å sikre bassengområdet.

 

 

Tropiske vibber og rekreasjon

Ved utebassenget kan du slappe av og nyte de tropiske vibbene med en matbit og noe leskende i glasset. Hva med en shake fra den nye utekiosken? For de som søker en dypere avslapning, tilbyr Aquarama Spa og vælvære-avdeling et fredelig fristed med fire forskjellige badstuer, basseng, kaldkulp og fotbad. På uteområdet er det også supplert med en behagelig varmekulp som holder 38 grader året rundt. Her kan du nyte fullstendig avslapning med massasjedyser i ryggen, og en nydelig utsikt over bystranda og sjøen.

– Vi får gjennomgående positive tilbakemeldinger fra alle våre gjester. Uteområdet har blitt en ekte stopp-effekt for de som går forbi med sin flotte plassering og utforming. Gjestene er strålende fornøyde med det utvidede tilbudet, og benytter det svært godt – noe vi også ser på antall besøkende, sier Caroline.

Og mens du er her – hvorfor ikke benytte deg av den enestående beliggenheten? Utforsk den ultimate sommerbyen, og avslutt med en gåtur fra fantastiske Bystranda til den idylliske fiskebrygga. Det blir en uforglemmelig opplevelse for både store og små!


Utvidede åpningstider i hele sommer.
Åpningstider fra 27. juni til 14. august: Alle dager: 09.00 til 20.00. Tirsdag: 06.00 til 20.00.