Sirkus Jesper

Sirkus Jesper
En forestilling for hele familien

Sirkus Jesper er tilbake og det røde sirkusteltet vil igjen ruve på festplassen utenfor Kardemomme by i sommer. Vårt tips er å sikre deg billetter tidlig- for dette sirkuset vil du ikke gå glipp av!

Sirkus Jesper er en unik blanding av sirkus og teater. Opplev ekte sirkusartister med spektakulære numre, kjente karakterer fra Kardemomme by og masse musikk og moro. For ingen andre steder kan du møte eks-røveren Jesper, Løvemann, elefanten Mimo, politimester Bastian og klovnen Bonbon i full vigør i manesjen.

Dette er en familieforestilling for alle aldersgrupper. Her opptrer artister fra Vegas og resten av verden, og forestillingen holder et utrolig høyt nivå. – Det er rett og slett veldig gøy, sier Elin Røinås fra Dyreparken.


FAKTA OM SIRKUS JESPER 2022
Sted: Sirkusteltet på Festplassen ved Kardemomme by
Datoer: 18. juni – 14. august. Tirsdager – søndager kl. 17.30, samt kl. 19.30 på utvalgte datoer.
Varighet: Ca. 70 min.
Passer for: Hele familien (fra 3 år og oppover)
Pris: Fra kr 199
Musikk: Thorbjørn Egner, Nikolai Bøgelund, Guido Naus, Reto Parolari m. fl.


Tidlig inngang

Alle med billetter til forestillingen slipper inn i Dyreparken en time før forestillingen starter. Da kan du rekke en smakebit på pizzaen som serveres på Gorines Vertshus. Vil du være sikret plass kan det være lurt å booke bord på forhånd.


Skumle dager i høstferien
Selv om sommeren tar slutt holder Dyreparken åpent året rundt. I oktober blir det Skumle dager for både små og store i parken. I år kan barna velge mellom ulike skummelhetsgrader. På KuToppen vil Klara underholde de alle minste barna med både bølleshow og bøllemysterier. De litt større barna og voksne kan våge seg inn i Villmarkens Forbannelse i Gruvedalen og Nordisk Villmark, hvis de tør …

Tips: Med Høstkortet (gyldig 1. sept. – 31. des.) kan du benytte Dyreparken så mye du vil!