Sabeltann

Helt ny forestilling i Kjuttaviga:
Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet

Sommeren 2022 fortsetter eventyret om Kaptein Sabeltann, Pinky, Greven og Grevinnen og heksa Miriam, og det er duket for mye drama og en uforglemmelig opplevelse for både små og store på Amfiscenen i Dyreparken.

Det er en helt nyskrevet historie som tar plass i Kjuttaviga denne sommeren.

  • Årets forestilling vil bli større en noen gang tidligere og inneholde effekter som aldri før har vært vist i Norge, sier direktør
    Per Arnstein Aamot.

Kaptein Sabeltann har ikke glemt at han måtte dra fra gullet på stranda i Kjuttaviga og heksa Miriam har fått tilbake sine magiske krefter. Samtidig drømmer Greven og Grevinnen om hevn, og i havdypet skjuler det seg en hemmelighet. Samtidig lever Pinky et rolig liv hjemme i Kjuttaviga, men i sommer kan det bli andre boller …

Kveldspark

I år får alle som har billett til forestillingen lov til å komme inn i Dyreparken allerede kl. 20.00. Da er deler av Parken, som Kaptein Sabeltanns Verden og flere aktiviteter, åpne. Om du tør kan du stikke innom Spøkelseshuset eller Grevens Forheksede Labyrint, ta en tur i JungelBob eller besøke Båtbasaren med spill og aktiviteter. Du kan også rekke en tur innom Parkens spisesteder og butikker.
Pizza: Spis så mye du vil!
På Gorines Vertshus er det åpnet en helt ny pizzarestaurant som tilbyr buffe. Her er det begrenset med plass, så om du vil være sikret en stol til deg og alle i følget ditt anbefaler vi at du booker bord på forhånd.

Burger: Lokal kvalitetsburger

Piratprovianten er et tilbud for sultne pirater. Her får du skikkelig gode og saftige burgere fra den lokale slakteren.


FAKTA

Forestillingens tittel: Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet
Sted: Amfiscenen i Kjuttaviga
Datoer: 7. juli – 4. august 2022 (mandager – lørdager).
Oppmøte i amfiet: Senest kl. 22.30. Forestillingen starter kl. 23.00.
Parken åpner kl. 20.00 for alle som har forestillingsbillett.
Varighet: Ca. 90 min. Forestillingen er ferdig ca. kl. 00.30.
Passer for: Hele familien (fra 3 år og oppover)
Billettpris: Fra kr 269 + gebyr kr 30. (Samme pris for voksne og barn.
Barn under 3 år går gratis dersom de sitter på fanget til en voksen).
Manus og musikk: Terje Formoe.