Tekst og foto: Kristiansand feriesenter

Kristiansand feriesenter

Ytterst i Kristiansands fantastiske skjærgård, mellom himmel og hav, ligger Kristiansand Feriesenter. Her er du omgitt av barnevennlige strender, rolig atmosfære og supre fasiliteter.

I tillegg til alt havet kan tilby finnes blant annet lekeplasser, minigolf, sandvolleyballbaner, hoppepute og vannsklie. Feriesenteret har også egne aktivitetsledere som arrangerer ulike aktiviteter, turneringer og konkurranser juli gjennom. Om kveldene kan man ofte velge mellom familiebingo, konserter eller kino i hovedhuset.
Feriesenteret er tilrettelagt for barnefamilier, og klokken 23:00 er det alltid stille. Det er ingen alkoholservering på området, og ingen synlig beruselse. Her tar vi hensyn til barna.
Blir man fristet til å forlate området, er det kun ca 10 minutters kjøretur til både Dyreparken, Badelandet, Sørlandssenteret og Kristiansand sentrum.

RYKENDE FERSKE BAKEVARER

I hagekroa finnes oppmurte griller til fri disposisjon, og i cafeen serveres blant annet ferske bakevarer, pizza og bakt potet.
– I juli går det fort 700 rundstykker før kl.12. Kan du tenke deg noe bedre enn å hente rykende ferske rundstykker eller wienerbrød og nyte hjemme i campingvogna? sier Kristin. Det finnes også en storkiosk med alt det nødvendige man trenger på ferie, fra kuleis og snacks, til et lite utvalg dagligvare og nødvendige hygieneartikler.

– Sommerhyttene og flere av campingplassene våre ligger like ved sjøkanten. Her får gjestene virkelig den gode følelsen av å feriere på Sørlandet, avslutter Kristin Oterholt Vårdal.