Tekst: Siri Gerrard Foto: Wintersborg

Eventyrlig shopping og ekte opplevelser

Sørlandssenteret like utenfor Kristiansand sentrum har alt. Et vell av butikker, trivelige kaffebarer, restauranter og aktivitetstilbud. Senteret kan dessuten krone seg med tittelen Norges største i areal.

Det faktum at Sørlandssenteret har et areal på hele 112.000 kvm i salgsflate er unikt. Ikke bare i norsk sammenheng, men også internasjonalt.
Senteret er utvilsomt stort, men fremstår likevel som både intimt og innbydende. De ulike forretningene har klart definerte uttrykk og hele atten innganger gjør det enkelt å ta seg frem til den destinasjonen du ønsker å besøke. 

Fra parfyme til båtutstyr

Størrelsen åpner også opp for en annen udiskutabel fordel. På Sørlandssenteret finnes alt man trenger innen umiddelbar rekkevidde. Fra interiør, klær, sko og tilbehør, et flott utvalg av spennende spesialbutikker, samt dagligvare og et godt utvalg av spisesteder som frister med mye godt for en hver smak.
Her er kjeder av internasjonalt format, men også et bredt utvalg frittstående konseptbutikker. High end fashion såvel som lokale merker.  
Trenger du sportsutstyr er det mye å velge mellom. Det samme gjelder parfyme og velvære, elektronikk, smykker, blomster, utstyr til husets firbente venner og bøker – for å nevne noe. Naturlig nok finnes også en romslig forretning for båtutstyr. Noe annet ville nesten vært lovstridig, landsdel og beliggenhet tatt i betraktning. Lekelandet Planten Pluto er et populært sted for barn og de tilbyr også barnepass. Sørlandssenteret har sin egen maskot, Just, som du kan besøke i lekerommet Justby på senteret (her kan du tegne og se film hvis du ønsker det).

En ny vår

I løpet av våren og forsommeren 2019 kan kundene glede seg over flere nye og spennende forretninger under Sørlandssenterets tak. 
B. Young, kjent for sine trendy kleskolleksjoner til hyggelige priser, åpnet dørene i slutten av mars. Det samme gjorde den trivelige kaffebaren «Vårt lille kaffehus» og SportGo.
I april gjorde supermarkedet CoopExtra sin entré, mens Sport Norge og Edgars Bakeri startet opp i juni. 

Outland har lenge vært en av Sørlandssenterets mest populære spesialforretninger. Nå flytter butikken inn i et større lokale, for på den måten å kunne utvikle konseptet ytterligere. 
Gamere, store som små, har med andre ord all grunn til å fryde seg. 
Det kan også den yngre garde trygt gjøre. Fra midten av mai kan de bokstavelig talt boltre seg i moro. Da åpnet en helt ny lekebutikk på hele 1500 kvm. I tillegg har Sørlandssenteret Norges største innendørs gocartbane, «Villkatt», som innbyr til fart og spenning både for unge og voksne.

Populær møteplass

Et besøk på Sørlandssenteret er imidlertid mer enn bare shopping. Det er en opplevelse. 
Gjennom hele året arrangeres det ulike aktiviteter for både barn og voksne, og en rekke spisesteder bidrar til sosialt samvær og hygge for kundene.

– Hos oss skal man kunne hygge seg med et godt måltid, bli inspirert, fornye seg eller bli underholdt. Aktiviteter, shopping, hygge og opplevelser. Uansett hva du ønsker skal du være trygg på at et besøk til Sørlandssenteret er verdt turen. Vi er Norges største senter i areal, men det i seg selv er ikke nødvendigvis det viktigste. For oss handler det om å gi hver kunde den beste opplevelse gjennom god kundeservice, avslutter senterleder Liv Andersen. 

FAKTA

Sørlandssenteret:
Skandinavias største kjøpesenter målt i areal med 155 butikker på til sammen 112.000m2. Visjonen deres er å gi deg Sørlandets suverent beste shoppingopplevelse. De elsker å begeistre!

Adresse:
Barstølveien 35, 4636 Kristiansand

Telefon:
38 04 91 00

sorlandssenteret.no

facebook.com/sorlandssenteret/
instragram.com/sorlandssenteret