Foto: Kristiansansand kommune

Bli med på byfesten på Tangen

– Her blir det muligheter for å prøve seg i seilbåt eller i kajakk. Både seilforeningen og kajakklubben stiller med båter og instruktører. Vi tenner et lite barnebål, slik at de aller minste også skal få med seg St. Hans bålet, og det blir diverse leker for barna som Blåkors står for, forteller Tore Løvland i Kristiansand kommune.

Barnebål og aktiviteter

Kommunen arrangerer denne festen hvert år fordi de ønsker å gi et tilbud til alle som ikke har båt, hytte eller hus ved sjøen eller har andre planer for St. Hans-feiringen.
– Dette er et godt familiearrangement som samler mennesker. Det blir barneshow for ungene og Heidi Solheim fra Arendal holder en konsert som vi voksne vil sette pris på. Du kan velge om du vil kjøpe mat her, eller om du vil ta med deg noe og grille selv. Vi holder varme griller som du kan benytte deg av. Du kan kjøpe mat eller ta med og så du kan grille selv.
– Det er mange fra nærområdet som benytter seg av tilbudet og i fjor tror jeg vi var rundt 5000 mennesker her. Du er velkommen uansett hvor du er fra.
– Er det noe folk må ha med seg?
– Vi har en del benker og bord her, men det kan være lurt å ta med seg noe å sitte på i alle tilfelle. Arrangementet er gratis, så det er egentlig bare å ta med godt humør og gode venner og komme, avslutter Tor Løvland.