Foto: Kilden

Tidenes sommerprogram i Kilden

I perioden 1. juni til 31. august blir det mer aktivitet i Kilden teater og konserthus enn noen sommer før, med konserter, teater, utstillinger og en splitter ny uteservering med grilling på brygga.

Kulturopplevelser

Det presenteres kulturopplevelser for hele familien i Kilden teater og konserthus gjennom hele sommeren 2021. I juli vil det bli gratiskonserter hver tirsdag og torsdag klokken 13, samt noe for de minste hver lørdag klokken 13.

I tillegg vil den sommervarme forestillingen To i Båden presentere Sørlandets rike visetradisjon, og den folkekjære norske artisten Trygve Skaug tar turen til Kristiansand i juni. Fastboende og turister vil også både før og etter fellesferien få muligheten til å få med seg konserter med Kristiansand Symfoniorkester. Dette er bare noe av det rekordstore programmet prosjektleder Øystein Flemmen kan presentere:

-I tillegg til enkeltarrangementer i juni, juli og august vil vi i hele perioden også tilby omvisninger i vårt prisbelønte bygg, kunstutstilling fra Knuden – Kristiansand Kulturskole, et innblikk i hva verkstedene våre produserer og mye, mye mer. Vi tror de fleste skal finne noe interessant hos oss i sommer, sier han.

Ny uteservering

Hver dag mellom klokken 11.00 og 17.00 i sommermånedene inviterer Kilden til sin splitter nye uteservering på brygga. Her blir det mulig å nyte sola under bølgeveggen akkompagnert av velsmakende retter fra grillen.

Kjøkkensjef Bjørn Egil Hagen gleder seg til å prøve ut et spennende, nytt konsept på brygga:

-Vi presenterer deilige grillretter bestående av lokale råvarer, og lager et område med fokus på sommerlig velvære. Det blir både småretter, hovedretter og desserter på menyen. Så kan folk enten sette seg ned hos oss og kanskje unne seg noe godt i glasset, eller ta med seg maten videre til Odderøya, Bystranda eller sette seg på bryggekanten utenfor Kilden, sier han.

FAKTA

Kilden teater og konserthus i Kristiansand er Norges nest største scenekunstinstitusjon og et av Nordens mest spennende miljøer for profesjonell scenekunst og musikk. Kunsthuset rommer Kristiansand Symfoniorkester, Kilden Teater, Kilden Opera, Kilden Kultur og Kilden Dialog – en nyskapende utføring av den sosiale siden av samfunnsoppdraget.