Foto: Ingeborg Øien Thorsland

SOMMERFERIE I BADELAND

I sommer har Sørlandets største badeland utvidet åpningstidene for å gi badegjestene enda større boltreplass. Nå kan du bade til klokka ni hver kveld, og om du vil, ta et morgenbad og nyte stillheten før bassengene blir fylt opp.

– Åh, dette vannet er skikkelig deilig, sukker Klara (12 år) og legger seg bekvemt til rette i det varme bassenget.
-Ordentlig digg, supplerer Elliot (9 år), og ruller over til det han forklarer som flytende posisjon.

Dette er søskenparet fra Moss sitt første besøk på Aquarama, og de har knapt tid til å prate før de farer videre for å utforske neste aktivitet. For på dette badelandet er tilbudene mange. Aquarama er et komplett anlegg med bassenger for enhver smak, 5 vannsklier, klatrebasseng, bølgebasseng, hinderløype, aquasurf, idrettsbasseng, og ikke minst et stort stupeanlegg med høyder opp til 10 meter.

Kristiansand er barnas by, og en skikkelig en sommer- og badeby. Dessuten har Aquarama en perfekt plassering ved Bystranden i sentrum, som gjør det enkelt for både tilreisende og lokale å ta turen hit, sier Thea Trydal Hansen, som er markedsansvarlig hos Aquarama.

Badelandet Aquarama er tilbake i full aktivitet etter at de, i likhet med så mange, måtte stenge ned en periode på nyåret.

Aquarama er et stort badeanlegg med god plass. Vi ser jo på vannet som en trygg plass å være. Korona liker ikke klor, og ellers følger vi én- meters regelen som alle andre steder, forsikrer Thea, som har merket at folk er sultne på aktiviteter etter en lang vinter med koronarestriksjoner.

Våre faste gjester har savnet oss, og vi opplever at de er veldig glade for at vi er i gang igjen. Det er vi også, smiler hun.

I tillegg til å øke kapasiteten med utvidede åpningstider i sommer, vil Aquarama ha flere bra tilbud og opplevelser i sommer. I sommer kan du blant annet få dag to til halv pris. Badelandets maskot, Aqualama, kommer garantert til å stikke innom for å teste det deilige, varme vannet. Surfeanlegget, hvor du kan leie egen instruktør og øve seg på å surfe, holder åpent i hele sommer. Og hos AQ servering kan du slukke tørsten og stille sulten mellom slagene, mens du nyter utsikten og den tropiske stemningen i kafeteriaen.

FORDELER

Besøk oss to dager og få halv pris på dag 2. *Gjelder for ordinære billetter og kjøpes i resepsjonen ved ankomst eller før du forlater anlegget.

Aquayoung sommerbånd: Bad så mye du vil i sommerens skoleferie til kun 549,- *Tilbudet gjelder for deg som, fra året du fyller 11 år til 15 år.

AquaSurf: Åpen for drop-in hele sommerferien. Lei 1 time surf med dine venner. Kun 100,- per person.