Foto: OpplevEvje

Evje og Hornnes – hjertet i Agder

Tettstedet midt i Agder har blitt en turistdestinasjon som byr på rike naturopplevelser og underholdning for hele familien.

Elvepadling, rafting, fjellklatring , sykling og elg- og bever­safari er bare noen av de mange tilbudene som finnes i de varierte naturområdene rundt Evje.

Den mangfoldige elven Otra bukter seg gjennom Evje og har mange utfordrende og spennende fossestryk, noe som gjør det til en av Norges beste elver for rafting. Området er også kjent for sin store mineralrikdom, som er én av flere ting som familieparken Mineralparken viser frem. Du kan også vandre i gruveområdet og selv grave etter mineraler i det historiske landskapet i Flatebygd.

Tettstedet i Evje har ofte store arrangementer og et yrende folkeliv om sommeren. Og den trivelige atmosfæren vil være der i fullt monn i 2020 også, sier Leif Jørgen Versand i Opplev Evje.
Beliggenheten til kommunen gjør at man med base på Evje kan oppleve store deler av Sørlandet, Vestlandet og Østlandet med bare en liten biltur. Det er kort vei til det aller meste. Er du glad i tur og natur, så er virkelig inngangsporten til Setesdal verdt et besøk.