Badelandet for hele familien

Endelig ønskes både store og små gjester velkommen til 10 000 kvm med pur sommerglede.

Aquarama holder åpnet hele året og har blitt et fast møtested for store deler av byens befolkning. De lekre fasilitetene, de mange bassengene og vannaktivitetene, og ikke minst det fantastiske uteområdet rett ved Bystranda i sentrum gjør dette til et badeland utenom det vanlige.

Sommer hele året

– Vi har brukt den siste tiden til å legge til rette for at alle skal få en trygg opplevelse hos oss, og gleder oss skikkelig til sommeren her i Kristiansand, sier daglig leder Vibeke Holm Ruud.
Med sine 32 behagelige varmegrader i lufta og bassengtemperaturer tilpasset enhver smak, er Aquarma et sted mange besøker både for å svømme, leke og nyte de ulike opplevelsene.  
For her finner du et mangfold av aktiviteter, og noe for absolutt alle, om du er ute etter bademoro eller avslapping.

Aqua-tilbud for de minste

Aquarama har fem spennende vannsklier for både store og små. Nytt for sesongen er en helt fersk vannsklie som har fått det beskrivende navnet «Slugen». Den er 70 meter lang og har en slags sentrifuge i midten, som eneste av sitt slag i Norge.
De populære Bumper-båtene er også på plass. De små batteridrevne båtene er lette å manøvrere, og har blitt veldig populære blant de minste barna. Ønsker du flere utfordringer, kan surfebølgen AquaSurf være noe for deg!
Sommerbåndet Aquayoung gir ungdommer mellom 11-15 år mulighet til å bade så mye de vil for den nette sum av 499,-. 
– Det gir dem tilgang til badelandet hele sommeren slik at de kan stikke innom og bade når det passer. Det er kanskje et ekstra godt tilbud i sommer, når flere familier velger å være hjemme i sommer, sier Holm Ruud.

Aqua-tilbud for de litt større

I velværeavdelingen kan du ligge og nyte utsikten til Bystranda og utover fjorden. Det finnes også en egen relax-avdeling med rolig atmosfære hvor du finner kaldkulpen, hvilebenker, sauna og dampbad.
Spagjester får også denne sommeren en ekstra sommergave bestående av slippers, frukt/grønnsaksbeger og en forfriskende smoothie på kjøpet. 
– Jeg må nesten få skryte litt av at vi har det flotteste spa’et i området. Her kan du nyte de mange fasilitetene i rolige, avslappende omgivelser, og i tillegg tilbyr Aquarama Velvære et bredt spekter av behandlinger dersom man ønsker å unne seg noe ekstra, sier Holm Ruud.